Het Easy-Kunststof-Plan van Axxent

een weldoordachte keuze

Het Easy-Kunststof-Plan: Er is altijd een oplossing, die bij u past

Een woningrenovatie met Axxent kunststof systemen is een verstandige en duurzame investering, maar aan een goede renovatie hangt ook een prijskaartje. U heeft ongetwijfeld nagedacht over de diverse betalingsmogelijkheden, want niet iedereen heeft een dergelijk bedrag zo maar even apart gelegd of wil het van zijn spaargeld betalen. Indien u deze aanschaf op een gedegen en professionele manier wilt financieren, zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Axxent heeft al jarenlang een uitstekende samenwerking met een erkend financieel adviesburo, dat thuis is in financiële oplossingen en wellicht ook voor u kan kijken, welke van de diverse mogelijkheden een renovatie te financieren, het beste is voor u. Lenen kost geld, maar u kunt al voor een relatief gering bedrag per maand meedoen aan het unieke Easy-Kunststof-Plan van Axxent, waarbij rekening wordt gehouden met uw belastingvoordeel en diverse besparingen. U verhoogt hiermee uw wooncomfort en veiligheid, maar ook nog eens de marktwaarde van uw huis. Daarom levert  Axxent niet alleen alle kwalitatieve voordelen van uw woningrenovatie, maar  bovendien ook nog  eens het  voordeel van een onbezorgde investering, die zichzelf méér dan terugbetaalt.

De kunststof sytemen van Axxent zijn onderhoudsarm, waardoor u nooit meer hoeft te schilderen en dat wilt u toch ook? Denkt u, naast de forse besparingen op deze onderhoudskosten, ook eens aan de aanzienlijke energiebesparing. Deze bedraagt door de perfecte isolatiewaarden van de Axxent kunststof systemen en het HR++isolatieglas al gauw zo’n € 400,- per jaar.  Op basis hiervan bespaart u niet alleen veel geld, maar kunt u voortaan ook comfortabel en veilig wonen in uw fraai gerenoveerde huis. Twijfel nu niet langer meer en neem contact op met onze  klantenservice  voor een vrijblijvende afspraak met één van deze adviseurs of bel gratis 0800-0680  om te horen, wat het Easy-Kunststof-Plan eventueel ook voor u betekenen kan.

Voordelen van Axxent in één oogopslag:

 • Axxent kunststof systemen: eenvoudige bediening en extreem lange levensduur
 • Enorme besparing op uw energieverbruik, dus uw energiekosten dalen fors
 • Bij Axxent gaan veiligheid, design en comfort hand in hand
 • Betaalbaar, kindvriendelijk en ruime keuze in kleuren
 • Zéér gering onderhoud en nooit meer schilderen, dus bespaart u veel geld
 • In combinatie met het HR++ isolatieglas een uitstekende isolatie en geluidswering
 • Brandveilig, inbraakwerend en dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
 • Uitstekende voegdichting van en het HR++ isolatieglas zorgt voor perfecte warmte-isolatie
 • Nooit meer last van klemmende ramen of deuren en ook geen tocht meer
 • Dankzij dubbele afdichtingrubbers en optimale vochtbestendigheid sluit alles probleemloos
 • De marktwaarde van uw woning stijgt aanzienlijk
 • Axxent systemen zijn KOMO, KIWA en DIN-ISO 9001 gecertificeerd

Energiebesparing

kunststof-kozijnen

Duurzaam

Inbraakpreventie-kunststof-kozijnen

Inbraakpreventie

Laat u inspireren door onze projecten