Kunststof deuren van Axxent

Een weldoordachte keuze

Kunststof deuren – een stijlvolle uitstraling van uw woning

Uw huisdeur is de toegangsweg tot uw huis, via hier laat uw o.a. vrienden, familie en bekenden binnen. De huisdeur heeft een grote invloed op de eerste indruk die mensen hebben bij uw huis. Creëer daarom met kunststofdeuren van Schüco opvallende accenten aan uw huis. Dankzij een grote verscheidenheid aan vormgevingsvarianten kunt u onze producten perfect aan uw wensen en aan de architectuur van uw huis aanpassen.

Tegelijkertijd bieden onze huisdeuren u optimale thermische isolatie en veiligheid. Schüco-huisdeuren stellen hier de norm. Daarnaast garandeert een brede keuze aan accessoires dat de door u gewenste deur ook wat comfort betreft perfect aan uw eisen voldoet. Dit geldt ook voor andere deuren, zoals terrasdeuren zodat u, zodra het weer het enigszins toelaat, volop kunt genieten van uw tuin of terras.

U creëert hierdoor een ruimtelijk effect en tegelijkertijd krijgt uw huis een mooi aanzicht. Veel mensen zien openslaande deuren uitsluitend als buitendeuren, desalniettemin zijn ze wel degelijk onderdeel van het interieur. Met een lage raamlijn bieden de gesloten deuren een riant uitzicht op uw tuin. Axxent haar terrasdeuren zijn buitengewoon betrouwbaar, veilig tegen inbraak en leverbaar met hordeuren tegen vliegen en insecten in diverse soorten en maten. Vanwege de lange levensduur is het een goede investering om te kiezen voor openslaande kunststof terras- of tuindeuren van Axxent. Bovendien creëert het een meerwaarde voor uw woning. Dus wel iets om goed bij stil te staan.

Kunststof deur met raam Axxent Nederland

Kunststof Voordeuren

Kiest u voor Hollandse Design Deuren uit de Premium Serie van Axxent, dan kiest u voor een voordeur uit ons topsegment met een stijlvolle vormgeving in de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Bij uw keuze speelt betrouwbaarheid en veiligheid uiteraard een belangrijke rol. Deze waarden staan bij Axxent centraal.

Kunststof deur met kozijn Axxent nederland

Kunststof Achterdeuren

Onze kunststof achterdeuren worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Zij voldoen dan ook aan de hoogste eisen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in vele stijlen en uitvoeringen. Omdat achterdeuren dagelijks gebruikt en vaak dichtgegooid worden of dicht waaien door de wind, worden Axxent achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd.

Kunststof openslaande achterdeuren Axxent Nederland

Kunststof Openslaande deuren

Openslaande terras- en tuindeuren geven uw woning een toegevoegde waarde en vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. Niets is fijner, wanneer u met mooi weer deze deuren lekker open kunt gooien.

Laat u inspireren door onze projecten