Kunststof deuren van Axxent

een weldoordachte keuze

Kunststof deuren – een stijlvolle uitstraling van uw woning

De huisdeur is de toegang tot een huis waarin de persoonlijke verhalen van de bewoners zich afspelen. Creëer daarom met huisdeuren van Schüco individuele accenten. Dankzij een grote verscheidenheid aan vormgevingsvarianten kunt u onze producten perfect aan uw wensen en de architectuur van uw huis aanpassen.

Tegelijkertijd biedt de huisdeur u optimale thermische isolatie en veiligheid. Schüco-huisdeuren stellen hier de norm. Daarnaast garandeert een brede keuze aan accessoires dat de door u gewenste deur ook wat comfort betreft perfect aan uw eisen voldoet. Dat geldt ook voor andere deuren, zoals terrasdeuren die hebben zo’n mogelijkheid om, zodra het weer het enigszins toelaat, volop te genieten van uw tuin of terras.

U creëert hierdoor een ruimtelijk effect en tegelijkertijd krijgt uw huis een fraai aanzicht. Veel mensen zien openslaande deuren uitsluitend als buitendeuren, maar ze zijn wel degelijk onderdeel van het interieur. Met een lage raamlijn bieden de gesloten deuren een riant uitzicht op uw tuin. Axxent terrasdeuren zijn buitengewoon betrouwbaar, veilig tegen inbraak en leverbaar met hordeuren tegen vliegen en insecten in diverse soorten en maten. Vanwege de lange levensduur is het een goede investering om te kiezen voor openslaande kunststof terras- of tuindeuren van Axxent. Bovendien is het een meerwaarde van uw woning. Dus wel iets om goed bij stil te staan.

Kunststof-deuren

Voordeuren

Kiest u voor Hollandse Design Deuren uit de Premium Serie van Axxent, dan kiest u voor een voordeur uit ons topsegment met een stijlvolle vormgeving in de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Bij uw keuze speelt betrouwbaarheid en veiligheid uiteraard een belangrijke rol.

Kunstof-Achterdeuren

Achterdeuren

Onze kunststof achterdeuren worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en voldoen aan de hoogste eisen. Ze zijn er in vele stijlen en uitvoeringen. Omdat achterdeuren dagelijks gebruikt en vaak dichtgegooid worden of dicht waaien door de wind, worden Axxent achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd.

Openslaande deuren

Openslaande terras- en tuindeuren geven uw woning een toegevoegde waarde en vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of terras. Niets is fijner, als u met mooi weer deze deuren lekker open kunt gooien.

Laat u inspireren door onze projecten