Kunststof gevelbekleding van Axxent

Een weldoordachte keuze

Axxent kunststof gevelbekleding: subtiele eenvoud en high-tech

De juiste gevelbekleding is voor de waarde van uw huis van groot belang. Het is toch het eerste aanzicht wat buitenstaanders zien. U wilt natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk onderhoud en ook nooit meer schilderen. Dan heeft Axxent voor u de ultieme oplossing! Wij kunnen uw gevel weer een prachtige uitstraling geven door deze te renoveren met de duurzame kunststof panelen van Keralit®. Deze high-tech kunststof panelen maken schilderen voor altijd overbodig zij zijn namelijk kleurvast, duurzaam en milieuvriendelijk. De Keralit® panelen zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen en zijn ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte. Bovendien heeft u nooit last meer van aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Met een keuze uit tientallen kleuren zorgt Axxent ervoor dat de gevelbekleding altijd bij uw woning past. Daarnaast heeft u er door de goede kwaliteit en betrouwbaarheid ook geen onderhoud meer aan. Dat wilt u toch ook? Bovendien krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op alle gevelbekleding van Axxent. Wist u trouwens wel, dat Keralit® in Nederland de marktleider is en dat wij bij woningrenovaties al meer dan 15 jaar probleemloos Keralit® gevelpanelen monteren? Wellicht heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice of bel gratis 0800-0680.

Kunststof gevelbekleding van Axxent in één oogopslag:

  • Kleurvast, onderhoudsarm en dus nooit meer schilderen
  • High-tech panelen, duurzaam en milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie op materiaal en montage
  • Stijlvolle gevelelementen met een prachtige uitstraling
  • Langjarige investering, dus een meerwaarde van uw woning
  • Geen kromtrekking, ongevoelig voor vocht en warmte
  • Houdt uw gevel vrij van schimmels en rottingsprocessen

Witte kunststof kozijnen Axxent Nederland

Energiebesparing

Wit kunststof kozijn Axxent Nederland

Duurzaam

Wit kunststof dakkapel Axxent Nederland

Inbraakpreventie

Laat u inspireren door onze projecten

Advies aan huis

Wij adviseren u graag bij het maken van de beste keuze die bij u past.  Maak nu een afspraak voor gratis en geheel vrijblijvend advies bij u thuis.