Axxent Nederland
van Advies tot Resultaat

Hét adres voor uw duurzame kunststof kozijnen met de béste montage!

Axxent Nederland
van Advies tot Resultaat

Wij zijn gespecialiseerd in levering en montage van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. U vind bij ons alles onder één dak, van advies, productie tot aan montage. Hierdoor is Axxent Nederland in staat haar hoge kwaliteitsnorm voortdurend te bewaken en te handhaven, om op die manier uw woning de fraaie uitstraling te geven, die u voor ogen heeft.

Door de jarenlange samenwerking met het Duitse topmerk Schüco, producent van onze hoogwaardige, duurzame kunststofprofielen en met een expertise van ruim 60 jaar wereldwijd marktleider, staat Axxent Nederland steeds voor een hoge mate van betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit.

Bij renovatie of nieuwbouw plannen kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn.

Voordelen van Axxent in één oogopslag:

  • Axxent kunststof systemen: eenvoudige bediening en extreem lange levensduur
  • Enorme besparing op uw energieverbruik, dus uw energiekosten dalen fors
  • Bij Axxent gaan veiligheid, design en comfort hand in hand
  • Zéér gering onderhoud en nooit meer schilderen, dus bespaart u veel geld
  • Brandveilig, inbraakwerend en dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • De marktwaarde van uw woning stijgt aanzienlijk

STAP 1

Bezoek bij u thuis

Als u een keuze voor kunststof kozijnen maakt, doet u er goed aan samen met 1 van onze adviseurs bij u thuis de situatie te bekijken. Aan de hand van deze inventarisatie kunt u samen met de adviseur bepalen wat het beste is voor uw woning. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

STAP 2

Offerte op maat gemaakt

Nadat onze adviseur alle details met u heeft besproken krijgt u van te voren een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze samen met u door te nemen.

Maatvoering

STAP 3

Definitieve maatvoering

Nadat u akkoord bent met onze order. Maken wij een ‘technische inmeet-afspraak’ bij u thuis. Hierna worden alle gegevens opnieuw ingevoerd en zal de adviseur hierna nog de opdrachtbevestiging met u controleren op juistheid.

STAP 4

Uw maatwerk kozijnen

Na controle van de opdrachtbevestiging gaat onze werkvoorbereider uw opdracht verder in bestelling en productie nemen. Afhankelijk van de door u gekozen profielen en kleuren zal er een levertijd bekend worden (3 t/m 12 weken)

STAP 5

Montage nieuwe kunststof kozijnen

Vooraf sturen wij u een brief met de verwachte montageweek en het aantal dagen dat wij verwachten nodig te hebben voor uw opdracht en welke voorbereidingen er getroffen moet worden. Wij zijn altijd voornemens na start montage de werkzaamheden aansluitend aan elkaar af te ronden.

STAP 6

Hét eindresultaat

Op de laatste dag loopt u samen met onze monteurs alles na ter controle, mocht er nu een gebrek zijn dan wordt dit zo snel als mogelijk alsnog in orde gemaakt.

Laat u inspireren door onze projecten